Ik wil vrijwilliger worden

Vrijwilligerswerk geeft je positieve energie!

Wil je als vrijwilliger aan de slag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vrijwilligerswerk geeft je positieve energie, ontwikkelt je talenten en je leert nieuwe mensen en organisaties kennen. Daarnaast doe je waardevolle ervaring op en het geeft je veel voldoening. Wij geven je graag informatie en advies over vrijwilligerswerk. Dat doen we op de volgende manieren:

Zelf vrijwilligerswerk vinden

In de vacaturebank kun je eenvoudig zelf op zoek naar vrijwilligerswerk. Hier staan verschillende vrijwilligersvacatures. Je kan zelf zoeken door een selectie te maken op postcode, activiteit of door te zoeken op trefwoord. Maak gratis en eenvoudig een account aan en leg zelf contact met vrijwilligersorganisaties, buurtinitiatieven en sportverenigingen in Breda. Wanneer je zelf een profiel invult kunnen organisaties ook rechtstreeks contact met jou leggen.

Zonder afspraak binnenlopen bij de Bibliotheek in de stad

Op dinsdag zijn we tussen 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Centrum aan de Molenstraat in Breda. Op woensdag zijn wij hier tussen 13.00 – 15.00 uur te vinden. Hier kun je zonder afspraak terecht voor informatie en advies.

Workshops

Breda Actief organiseert regelmatig workshops waar je informatie krijgt over (aangepast) sporten, bewegen en vrijwilligerswerk. Voor actuele data kijk hier op de website van www.vrijwilligersacademiebreda.nl of neem contact met ons op: telefoon 076 5233555 of stuur een e-mail naar info@breda-actief.nl

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak met een adviseur: neem hiervoor contact met ons op: telefoon 076 5233555 of stuur een e-mail naar info@breda-actief.nl