Cursus en Training

Werk je als organisatie met vrijwilligers? Dan kun ze cursussen, trainingen, workshops en themabijeenkomsten volgen via de Vrijwilligersacademie Breda.

De Vrijwilligersacademie Breda is een samenwerkingsverband tussen ruim 30 Bredase organisaties die gezamenlijk scholing aanbieden aan vrijwilligers in Breda. Het scholingsaanbod staat open voor alle vrijwilligers in de gemeente Breda en is grotendeels gratis toegankelijk. Cursussen over bijvoorbeeld reanimatie, sociale media, financiën, stress, psychische problematiek, positief opvoeden en het coachen van jongeren.

Benieuwd naar het aanbod? Ga dan naar www.vrijwilligersacademiebreda.nl en schrijf je vrijwilligers in!

Voor organisaties

Als organisatie kun je je ook aanmelden als partner van de Vrijwilligersacademie Breda. Partners denken actief mee met de samenstelling van het scholingsaanbod en stellen minimaal 2 dagdelen scholing per jaar om niet ter beschikking. OOk Breda Actief is partner van de Vrijwilligersacademie Breda. Wil je met jouw organisatie ook partner van de Vrijwilligersacademie Breda worden? Neem dan contact op met Thijs Verhees .

Aan organisaties bieden we daarnaast de training Samenwerking beroepskrachten en vrijwilligers aan. Deze cursus is voor beroepskrachten in zorg en/of welzijn die meer en/of anders met vrijwilligers willen werken.