Ik heb het mooiste werk van Breda!

Een kijkje in het werk van onze adviseur Marije

Als adviseur kom ik bij bijzondere organisaties in Breda waar mensen werken met een passie: dat raakt me ieder keer weer. Ik kom bijvoorbeeld bij een kinderboerderij, buurthuis, de scouting, zorgcentrum, daklozenopvang, buurtuin of cultureel centrum: allemaal plekken die gerund worden door vrijwilligers of waar vrijwilligers werken en dat doen ze vanuit hun hart.

Ik ben klankbord, sparringspartner en adviseur als het gaat over vrijwilligerswerk. Dat is heel breed, denk aan bijvoorbeeld advies over het vinden, betrekken en waarderen van vrijwilligers, samenwerken met andere organisaties in de wijk, over bestuurszaken, zichtbaarheid en communicatie, onderlinge samenwerking of hoe je je verder kunt ontwikkelen als organisatie. Mijn doel is om organisaties verder te helpen, stappen te zetten in dat wat ze (willen) doen of bereiken. Het is geweldig om te zien dat organisaties groeien, over hun eigen grenzen heen durven kijken en dat de vrijwilligers die er werken trots zijn op hun werk en organisatie.

Wil jij of voor jouw organisatie gratis advies?

Wij denken graag met je mee. Mail of bel ons:  info@breda-actief.nl of 076 5233555.