Doe mee!

NLdoet komt er weer aan!

NLdoet komt er weer aan! Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart. Ook in gemeente Breda kun je aan de slag bij één van de klussen die Bredase maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven hebben aangemeld op www.nldoet.nl.

Lekker bezig zijn en nieuwe mensen ontmoeten

Het is leuk om actief bezig te zijn, een gezellige dag te hebben en organisaties in Breda te helpen. Voorbeelden van klussen en activiteiten zijn: boontjes telen, wandelen, oud Hollandsche spelen, boten onderhoud, tuin aanleggen, schilderen of een verwenmiddag: je kan echt alle kanten op! Aanmelden bij één van de activiteiten en klussen kan heel eenvoudig via de website van NLdoet.

Klussen aanmelden kan nog

Maatschappelijke organisaties die een leuke klus of activiteit hebben, kunnen deze op de site van NLdoet plaatsen. Voor meer informatie, tips en inspiratie over NLdoet kun je terecht op www.nldoet.nl: hier staan leuke voorbeelden en downloads die je gratis kunt gebruiken.

Advies nodig?

Bij Breda Actief kun je contact opnemen met Marije Dévény:  m.deveny@breda-actief.nl of bel 076 52 33 555.