Blijdschap en dankbaarheid van mensen

Vrijwillig collega Yvette Compter is iedere week te vinden bij  Nieuwe Veste / Bibliotheek Centrum om bezoekers te informeren en adviseren over vrijwilligerswerk. 

“Helemaal op mijn plek om mensen te adviseren over vrijwilligerswerk en sport”

Yvette vertelt: “Na een zwaar jaar in mijn privé leven kwam ik bij Breda Actief omdat ik graag vrijwilligerswerk wilde doen. Ik had echt geen idee wat ik precies wilde. Na een fijn en openhartig  gesprek en kijkend naar mijn werkervaring in werving & selectie werd al snel duidelijk wat ik goed zou kunnen en graag wilde. Nu werk ik alweer ruim een half jaar naar alle tevredenheid als vrijwilliger voor Breda Actief: ik help en adviseer mensen naar een sport of naar vrijwilligerswerk dat bij ze past”.

“De veelzijdigheid en het helpen van andere mensen is het leukste wat er is.”

Yvette vervolgt: “De blijdschap en dankbaarheid van mensen wanneer ze op de juiste plek terecht zijn gekomen of in ieder geval weten hoe ze de weg moeten vinden is niet te beschrijven. Ik zie dat mijn korte gesprekje over wat de mogelijkheden zijn van vrijwilligerswerk of vragen over sport en bewegen dus direct iets doet met mensen, zo leuk!” 

Wil jij je ook laten inspireren door Yvette?

Loop zonder afspraak binnen in de Bibliotheek Centrum/ Nieuwe Veste op dinsdag van 10:00-12:00 uur en op woensdag van 13:00-15:00. Liever een afspraak maken? Bel Breda Actief op 076-5233555 of stuur een e-mail naar info@breda-actief.nl.